Tidplan för trapphusrenoveringen

Selbergs har uppdaterat sin tidsplan för trapphusrenoveringen. Enligt den nya tidsplanen gäller följande med viss reservation för att alla tidsplaner rymmer ett visst mått av osäkerhet.

 

18 A

Målning sker veckorna 10 och 11 + 15. Trapphuset ska vara färdigt vecka 15.

 

18 B

Målning sker veckorna 11 och 12 + 16. Trapphuset ska vara färdigt vecka 16.

 

18 C

Målning sker veckorna 12 och 13 + 17. Trapphuset ska vara färdigt vecka 17.

 

18 D

Målning sker veckorna 14 och 15 + 18. Trapphuset ska vara färdigt vecka 18.

 

Under de veckor när målning av väggar och tak pågår kommer uppsatt material på väggarna att demonteras. Detta innefattar även tidningshållarna, viket betyder att du som har en dagstidning måste komplettera med en provisorisk lösning, tygkasse eller motsvarande.  

 

OVK

Den 17-18/1 genomförs den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK) för samtliga lägenheter i Brf Bågen. Du behöver lämna ditt medgivande för att teknikerna ska kunna ta sig in i lägenheten och det kan du göra på tre sätt:

1) Att du är hemma och släpper in teknikern.

2) Att du sätter upp den papperslapp du fått på utsidan av din dörr, där du ger ditt medgivande.

3) Att du ringer/mailar Adrian på Bravida och lämnar medgivande. (Tel 072-2187895, epost: )

Om teknikerna inte får medgivande till att gå in i lägenheten under dessa dagar kommer det innebära merkostnader för föreningen, dvs för dig som medlem.

Avstängt varmvatten

Imorgon, onsdag den 12 januari, kommer arbete att utföras på varmvattenledningen.

Det betyder att varmvattnet kommer att vara avstängt mellan kl 0900-1200.

Dörrlåsen

Norrskydd, som levererat våra nya lås, gjorde en besiktning i mellandagarna av de tolv lägenheter varifrån det rapporterats problem med låsen. Adekvata åtgärder kommer att vidtas och med det hoppas vi att problemen är ur världen. Om någon har ett lås som börjar kärva så gör en felanmälan av detta. Vår garantitid sträcker sig till och med juni 2023.

Källargolven

Vecka 52 (27-30 december) målades hela källarkorridoren med en snygg och slitstark epoxyfärg som nu har härdat klart. Sedan i måndags den 3 januari är det fullt tillåtet att beträda golven.